Det finns stora möjligheter för ditt företag att öka produktiviteten genom effektiva och innovativa automationslösningar. På Robotdalens event Robotics Innovation Challenge i Eskilstuna kan ni både lära mer om nya, flexibla robotlösningar och delta i förbokade affärsmöten i matchmakingen Productivity Connect. Missa inte detta tillfälle!

Den 25 april går eventet Robotics Innovation Challenge av stapeln i Eskilstuna, en fullspäckad dag för användare och leverantörer av robotbaserad automation. Omsätt förmiddagens inspirerande föreläsningar om robotik till möjliga affärer genom matchmaking på eftermiddagen.

Automationsmässan Elmia Automation och innovationsklustret Robotdalen har som gemensamt mål för att stärka svensk industris konkurrenskraft genom ökad automatisering och robotisering. Elmia arrangerar därför matchmakingen Productivity Connect som är speed-dating för företag med korta och effektiva affärsmöten med potentiella kunder, leverantörer och samarbetspartners som väljs ut i förväg.

Program 25 april
09.00-12.30 RIC 213: Key note speakers och Innovation Catwalk
12.30-13.00 Mingellunch
13.00-16.00 Aktiviteter för industrirobotik i Munktell Science Park. Matchmaking, korta öppna föredrag med systemintegratörer och utställning i Robot Application Center.

Anmälan till kostnadfri matchmaking (fyll i Word-dokumentet och maila till EEN): Productivity Connect2013 anmälningsformulär SE

Mer information om matchmakingen: http://www.elmia.se/sv/automation/For-utstallare/Match-making-Productivity-Connect/

Se vilka som deltar i matchmakingen: http://www.b2bmatchmaking.eu/index.php/catalogue-of-participants-productivity-connect

Information och anmälan till Robotics Innovation Challenge (OBS! Separat anmälan) http://www.robotdalen.se/RIC2013